Maloljetnu učenicu ošamarila i odgurnula uz zid

Maloljetnu učenicu ošamarila i odgurnula uz zid


Kada govorimo o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic od 16. do 23. maja iz oblasti kriminaliteta evidentirano je 8 djela: 4 na području Konjica, 2 na području Jablanice i 2 na području Prozora. Javni red i mir narušen je dva puta u Konjicu, a zabilježeno je 13 saobraćajnih nesreća – na sreću bez povrijeđenih osoba, javlja Radio Konjic.

Dežurni medicinski tehničar Doma zdravlja Konjic prijavio je da je u navedenu ustanovu javila malodobna učenica Srednje mješovite škole Konjic Š.H., koja je prijavila da ju je u učionici navedene škole fizički napala također malodobna učenica H.L., tako što je udarila otvorenim dlanom u lice i odgurnula, uslijed čega je oštećena udarila glavom u zid.

U navedenoj medicinskoj ustanovi od strane dežurnog doktora nisu uočene vidne povrede kod oštećene, ali je ista upućena na daljnje pretrage pošto se žali na bolove u glavi.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija