Mamić: “Neće me niti pustiti u Hrvatsku, a niti ne razmišljam o povratku, ne pada mi na pamet!”

Nekadašnji prvi čovjek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić vrlo oštro reagovao je na pitanje da li će se jednog dana vratiti u Hrvatsku. On je u stilu pokojnog Ćire Blaževića odgovorio na pitanje kolega sa portala antenazadar.hr.

“Ma doći ću ku**c u Hrvatsku! Najprije me neće niti pustiti u Hrvatsku, a drugo, niti ne razmišljam o povratku, ne pada mi na pamet”, rekao je Mamić.

Poznata je njegova izjava da u slučaju ako ga izruče Hrvatskoj, kako će se otrovati kao Slobodan Praljak, a Mamić tvrdi da to nije bila šala.

“Nije bila zaebancija. To sam rekao, zašto bi bila zaebancija?”, pita se Mamić koji je poručio da mu je lijepo u Međugroju.

Podsjetimo, Zdravko Mamić u Međugorju već neko vrijeme čeka novo ročište na suđenju za navodno izvlačenje novca iz Dinama.

On je 2018. godine pravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora pred Županijskim sudom u Osijeku zbog navodnog izvlačenja 117 miliona kuna iz Dinama.

Osim od pravomoćne presude, podsjetimo, Mamić se u BiH skriva i od dvije optužnice objedinjene u jedan sudski postupak kojim ga tužiteljstvo terete da je s bratom Zoranom, sinom Mariom, te Damirom Vrbanovićem, Sandrom Stipančićem, Igorom Korotm i Nikkyjem Arthurom Vuksanom oštetio GNK Dinamo za još oko 200 miliona kuna.

Druga se odnosi na njega, odnosno da je podigao s Dinamova računa 2,2 miliona eura i zadržao ih za vlastite potrebe.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79