Mandić i Zuhrić se posvađali na X-u: Povedi i “gospodina” Džeku Muminovića, on vam je slika i prilika politike

Na društvenoj mreži X došlo je do žestoke svađe između načelnika Općine Centar Srđana Mandića i šefa Kluba zastupnika DF u Skupštini Kantona Sarajevo Albina Zuhrića.

Zuhrić je započeo svađu prozivkom kako se nije ni trebao referendum o opozivu načelnika održati, jer će ga svakako na lokalnim izborima građani zamijeniti.

“Dobro je što nema opoziva Mandića ovako blizu lokalnih izbora, trošiti novac i baviti se organizacijom izbora, da bi to opet radili za 10 mjeseci, je suludo. Građani će ga na izborima opozvati svakako, jer nema goreg načelnika u Kantonu, i šire.

Loše je što se u općini još jednu godinu neće raditi ništa, kao što se nije radilo ni do sada. Ne treba nikada zaboraviti da općina Centar ima veći budžet nego neki kantoni, a Mandićev mandat se završava sa par urađenih trotoara i klackalica”, napisao je Zuhrić.

Mandić je pozvao Zuhrića da se kandiduje na lokalnim izborima, uvjeren da bi ga pobijedio.

“Pozivam te da se kandiduješ dogodine. Da konačno vidimo znaš li išta raditi osim pisati gluposti. Klackalicu sigurno ne znaš, ni popraviti ni napraviti”, napisao je Mandić.

Zuhrić mu je spustio kako bi izgubio i da je jedini kandidat.

“Koga god da kandidujemo, tebe će pobijediti. Ti bi zbog svog nerada i prevare građana izgubio i da si jedini kandidat”, napisao je Zuhrić, a onda mu je Mandić odgovorio.

“Hajde ti, Željke ti. Povedi i svu bol svijeta. Možda skupa budete imali više od 1000 glasova ili bar malo više od vaše vedete u vijeću, “gospodina” Đenana Džeke Muminovića. On vam je slika i prilika politike koju vodite. Čekam vas”, zaključio je Mandić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79