Mandić upozorava: Komisija naprasno skratila rok za prijavu glasača, danas zadnji dan za prijave?!

Što manja izlaznost je zacrtani cilj režisera ovog cirkusa – kaže Mandić. Načelnik Općine Centar Sarajevo Srđan Mandić objavio je da je Komisija za provođenje postupka opoziva načelnika ove općine naprasno odlučila da već definisani i objelodanjeni rok za prijavu osoba koje glasaju putem mobilnih timova sa 04.09.2023. skrati za pet dana, tako da rok za prijavu glasača završava sa današnjim danom, 30. augusta.

Što manja izlaznost je zacrtani cilj režisera ovog cirkusa kojeg vi građanke i građani iz svog džepa finansirate!

Zato vas molimo da svi vi koji želite da iskoristite svoje glasačko pravo na referendumu, a koji zbog zdravstvenog stanja ste spriječeni da lično glasate na redovnim biračkim mjestima, danas nazovete svoje sekretare MZ, popunite prijavni obrazac i priložite medicinsku dokumentaciju kojom potvrđujete da zdravstveno niste sposobni za izlazak na redovno biračko mjesto – napisao je Mandić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79