Marokanac (30) seksualno uznemiravao Bosanku (17). Na silu pokušao da je poljubi

Marokanac (30) seksualno uznemiravao Bosanku (17). Na silu pokušao da je poljubi


Policija iz Dortmunda lišila je slobode muškarca koji je u vozu seksualno uznemiravao dvije djevojke, porijeklom iz Srbije i BiH.

“Oko 20 sati jedna osoba koja je bila u vozu obavijestila je policiju na stanici da jedan muškarac u alkoholisanom stanju smeta dvjema putnicama”, saopštila je policija.

Policija je u međuvremenu pronašla i lišila slobode 30-godišnjeg Marokanca koji nije imao stalno mjesto prebivališta. On je osumnjičen da je u vozu seksualno uznemiravao mlade djevojke iz BiH i Srbije.

Njih dvije su policiji ispričale da ih je Marokanac neprimjereno dodirivao u vozu. On je zatim navodno uhvatio 17-godišnju djevojku iz Bosne i Hercegovine, koju je na silu pokušao da poljubi. Zatim je obje djevojke počeo da napastvuje.

“Marokanac je zatim u vozu fizički napao još jednu osobu”, dodaje se u saopštenju policije. On je odmah odveden u policijsku stanicu, gdje je ustanovljeno da ima 1,9 promila alkohola u krvi, prenose Nezavisne.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija