Mašović: Ja sam meta, izvolite udarajte koliko god želite

Mašović: Ja sam meta, izvolite udarajte koliko god želite


Amor Mašović, član i kandidat SDA postao je meta napada nakon što se Sebija Izetbegović pozvala na izjavu Mašovića da, ako pobijede njihovi politički konkurenti, da nas to vodi u masovne grobnice.

Mašovića i Sebiju Izetbegović napadaju zbog jedne od izjava na predizbornom skupu.

– Ako oni koji su otpali od nas pobijede, odvest će nas to u Tomašice, logore, stratišta i masovne grobnice – rekla je Izetbegović pozivajući se na Mašovića.

Sebija Izetbegović: Ako oni koji su otpali od nas pobjede, odvet će nas to u Tomašice i masovne grobnice

Ovakva izjava zasmetala je političkim oponentima koji su se pronašli u ovoj izjavi, a o svemu se oglasio i Amor Mašović.

– Izvolite, udarajte koliko god želite. U ovim prsima ima dovoljno snage, u ovoj glavi ima dovoljno pameti da se sam branim. Ne treba mi ni SDA niti bilo čija pomoć. Ja sam trebao biti optužen, a ne stranka i profesorica Sebija Izetbegović. Ističem i prigovor aktivne legitimacije jer držim da oni koji su se oglašavali u medijima aposlutno nemaju moralno pravo da budu tužitelji protiv. Nemaju pravo da iznose optužbe na moj račun – poručio je Mašović.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija