Masovnog ubojicu likvidirao je hrabri sugrađanin, a ne policajci: Poznato sa kojim oružjem je Vuk likvidirao 10 osoba od kojih 2 djece

Nakon što je završen očevid na Cetinju, dežurna tužiteljica u Crnoj Gori Andrijana Nastić je otkrila kako je masovnog ubojicu usmrtio sugrađanin, a ne policija.

Dodala je i kako su na mjestu događaja zatekli devet stradalih ljudi, no još dvoje je preminulo u Kliničkom centru Crne Gore. Na Cetinju je iz vatrenog oružja ubijeno 11 ljudi, zajedno sa ubojicom. Tužiteljica je kazala da je šest ljudi na liječenju.

– Od 11 smrtno stradalih, dvoje je djece. Radi se na rasvjetljavanju slučaj – kazala je televiziji Vijesti.

(VIDEO) Svjedok tragedije objasnio zašto je Vuk Borilović ubio 10 osoba u Cetinju

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

VUK BORILOVIĆ (34) koji je na Cetinju pobio cijelu porodicu, a više osoba ranio, pucao je iz lovačkog karabina.

Šestero ranjenih je hospitalizirano u bolnice, a dramatične fotografije s mjesta tragedije prikazuju kako jedan istražitelj nosi oružje iz kojeg je izvršen masakr.

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin priopćio je da je napadač pucao na obitelj čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. – On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja, lovačke puške, usmrtio dvoje djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla ozljedama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike naselja te ubio još sedam osoba, a ranio šest – naveo je Brđanin.

Podsjetimo, Crnu Goru je u petak potresao stravičan zločin u kojem je ubijeno 11 ljudi. V.B. (34) sa Cetinja, pucao je na obitelj čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je tom prilikom, upotrebom lovačke puške, lišio života dvoje djece, i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla ozljedama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike naselja prilikom čega je lišio života još sedam osoba, a ranio šest.

@crnahronikaofficial

svjedok tragedije u Cetinju u kojoj je ubijeno 11 osoba #crnahronika

♬ original sound – crnahronikaofficial

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79