Memić: Alisa ima poruka u telefonu s kim se trebala sastati. Jadni Dženan je pošao s njom da je zaštiti

U Apelacionom odjelu Suda Bosne i Hercegovine danas je održana sjednica na kojoj se razmatrala žalba Tužilaštva BiH na oslobađajuću presudu u slučaju “Dženan Memić”.

(VIDEO) Muriz Memić i Hasan Dupovac se umalo potukli ispred Suda BIH!

Nakon sjednice, prisutnima se obratio Muriz Memić.

– Moja očekivanja su da Apelaciono vijeće ukine presudu jer Tužilaštvo je sve iznijelo danas šta stoji u prvostepenoj presudi. Tužilaštvo je govorilo istinu, ja govorim istinu od početka. Hasan Dupovac, lažov ostaje lažov. On se na kraju zakleo da se njegovo djeci nešto desi ako je on lagao. Ja to nikada ne bih poželio njegovoj djeci. Ali Hasan Dupovac je meni rekao 12. maja 2016. godine, hvata se za džep pred svojom sekretaricom, pred Rešadom Hadžićem, kaže “Ja sam nosio svoje pare, ja sam htio da platim Renault Clia. Ja hoću da je saobraćajna nesreća da ti više naplatiš” – rekao je Memić.

Istakao je da je mučno slušati šta govore.

– Ne shvataju da ja hoću istinu ko mi je ubio dijete. Ja se ne igram, ovo nije moja želja. Alisa nema amnezije, nikada je nije imala. Oni su danas pokušali nametnuti tezu kako Tužilaštvo nije zadovoljno vještačenjem Abdulaha Kučukalića. Idemo do kraja sigurno, prenosi Avaz.

Alisa me jeste ismijavala po društvenim mrežama. Ona da nema ništa s ovim ona bi stala i rekla ovaj čovjek je lud, on laže. Ja nisam kriva. Ona je bila sa Dženanom. Ima poruka u telefonu s kim se trebala sastati. Jadni Dženan je pošao s njom da je zaštiti – rekao je Memić, te je pozvao Alisu da se obrati novinarima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79