“Mi smo silom dobili RS, samo da muslimani ne dobiju državu u srcu Evrope”

Gostujući u emisiji “Ćirilica” 2016., , nekadašnji predsjednik SDS-a i entiteta Republika Srpska Dragan Čavić kazao je da je Republika Srpska nastala “silom”, kako bi se spriječilo da nastane islamska država u Evropi.

– Mi smo silom dobili Republiku Srpsku. To je sada vrlo upitno kako smo je dobili pred samim vojničkim porazom. To je najbolje rekao Danijel Server (Daniel Serwer) neki dan u Beogradu, a meni Žak Klajn prije petnaest godina.

– Znate vi Srbi, znate zašto ste dobili RS? Zato što Zapad ne želi da u srcu Evrope ima islamsku enklavu, da ima Iran ili Saudijsku Arabiju. Jer ostaviti Bošnjake, odnosno muslimane, u srcu Evrope, da imaju čistu etničku državu – je najveća opasnost za Evropu . To mi je Žak Klajn (Jacques Klein) rekao prije 15 godina – kazao je Čavić prije šest godina u emisiji “Ćirilica”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79