Milorad Dodik: Jedinstvo je garancija da će Srpska ostati stabilna

Milorad Dodik: Jedinstvo je garancija da će Srpska ostati stabilna


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je jedinstven odgovor nosilaca vlasti na sve veće pritiske predstavnika dijela međunarodne zajednice garancija da će i u budućnosti Srpska ostati stabilna i funkcionalna zajednica u kojoj srski narod ima slobodan i siguran život

Dodik je rekao da je analiza aktuelne političke i ekonomske situacije u Republici Srpskoj bila tema sastanka predstavnika najviših institucija Republike Srpske sa direktorima javnih preduzeća i rukovodiocima u ministarstvima Vlade Republike Srpske.

“Ponosan sam na prisutne na sastanku i ukazanoj volji da se Republika Srpska brani i razvija”, naveo je Dodik na “Tviteru”.

Sastanku u Administrativnom centru danas su prisustvovali predsjednik Srpske Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić, premijer Radovan Višković i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

Na sastanak su bili pozvani svi ministri, pomoćnici ministara, načelnici odjeljenja, direktori javnih preduzeća, institucija, svih javnih ustanova, kao i predsjednici nadzornih i upravnih odbora u javnim preduzećima, odnosno svi oni koji na bilo koji način rukovode i donose odluke u institucijama u Republici Srpskoj.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija