Milorad Dodik: Republika Srpska koju vodimo Željka Cvijanović i ja je u sigurnim rukama

Milorad Dodik: Republika Srpska koju vodimo Željka Cvijanović i ja je u sigurnim rukama


On je naglasio da se Republika Srpska mora kretati ka miru, stabilnosti i sigurnosti za sve ljude

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večerasu Čelinovcu da Republika Srpska treba da nastavi sigurnim putem i da je to ono što obezbjeđuje politika SNSD-a.

On je naglasio da se Republika Srpska mora kretati ka miru, stabilnosti i sigurnosti za sve ljude, što SNSD i obezbjeđuje.

– Republika Srpska koju vodimo Željka Cvijanović i ja je u sigurnim rukama – rekao je Dodik.

On je istakao da su ovih dana prisutni širom Srpske jer vole Republiku Srpsku.

– Ovdje smo u Čelincu kako bismo sa prijateljima obilježili veliki uspjeh koji smo napravili – promijenili smo ovu opštinu nabolje, izgradili sportsku dvoranu, školu, te most koji je predstavljao problem – naveo je Dodik.

SNSD je večeras u Sportskoj dvorani u Čelincu održao predizborni miting na kojem je predstavio izborni program za predstojeće Opšte izbore i kandidate.

Na mitingu su govorili: načelnik Opštine i predsjednik OO SNSD Čelinac, Vlado Gligorić, nosilac liste za Parlament BiH, Nebojša Radmanović, kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpsake iz Čelinca, Boris Pašalić, nosilac liste za IJ 3 za NSRS, Vlado Đajić, predsjednik Vlade Republike Srpske, Radovan Višković, kandidat za Srpskog člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović i kandidat za predsjednika Republike Srpske, Milorad Dodik.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija