Miloša su izbola djeca, a onda je došao komšinici na vrata: Još se tresem, glava mu je bila na betonu

Miloša su izbola djeca, a onda je došao komšinici na vrata: Još se tresem, glava mu je bila na betonu


Miloš P., otac iz Trešnjevice kod Paraćina kog su izbola i pretukla djeca Miloš i Milica P, uspio je da pobjegne i pomoć potražio od prve komšinice Dragice.

Ona u svojoj ispovijesti za Kurir ispričala da je Miloš sav krvav došao kod nje i samo pao ispred kuće sinoć oko 22 sata.

Gledala sam televiziju kad sam čula da je neko ušao… Kad sam pogledala napolje, vidjela sam ga cijelog krvavog u pidžami, glava mu je bila na betonu, jedva je uspio da se nasloni – kaže Dragica.

Tražio mi je deku i čašu vode da ga napojim jer su mu slomili ruke, nije mogao sam da drži čašu. Ja se još tresem, sama sam bila tu, unuk i sin su bilo gore, oni su poslije došli da pomognu. Znam da je van životne opasnosti – kaže nam Dragica i dodaje:

Nije imao gdje osim kod mene, još mi nije dobro. Marko je pobjegao, a Milica je otišla samo tu do centra i odmah je uhapšena. Marko je inače, kako saznajemo, bio divan mladić, ali je u posljednje vrijeme sa šestrom počeo da pravi probleme.
Imao je nanogicu jer je napravio problem u Jagodini i čekao je izvršenje kazne od 3 gosine. Otac nije imao novca da mu to plati – kaže izvor Kurira.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija