Mirela u Škodi krila tri kilograma skanka. Lišena je slobode

Mirela u Škodi krila tri kilograma skanka. Lišena je slobode


Mirela Jotanović (28) iz Dervente i Ljubiša Mirjanić (37) iz Gradiške lišeni su slobode u akciji kodnog imena Ukrina 1, u kojoj su od njih oduzeta 3,2 kilograma skanka, mobilni telefoni, SIM kartice, određena količina puščane i pištoljske municije i drugi predmeti koji mogu da posluže kao dokaz u krivičnom postupku.

Osumnjičeni dvojac je jučer doveden u dobojsko Tužilaštvo, gdje će biti saslušani, a potom će postupajući tužilac donijeti odluku o daljim mjerama. Tokom akcije je pretreseno ukupno sedam lokacija na području Dervente i Gradiške, a pretreseni su i stambeni objekti i putnička vozila koja koriste osumnjičeni iz Dervente i Gradiške, piše Oslobođenje.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Dragan Sušić rekao je da je u utorak na području Dervente tokom pretresa Škode koju je koristila osumnjičena djevojka pronađen skank. Na području Gradiške pretreseni su stan, vikendica, kuća i pomoćni objekti, te tri putnička automobila koja koristi Lj. M. Pronađeni su ostaci marihuane i jedna prostorija koja je ranije služila kao laboratorija za proizvodnju ove droge, te određena količina puščane municije.

POGLEDAJ GALERIJU

Prema njegovim riječima, Okružnom tužilaštvu u Doboju podnesen je izvještaj protiv ove dvije osobe zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet opojne droge. Kako saznajemo, Jotanovićeva i Mirjanić su imali poslovni odnos. Ona je, naime, od Mirjanića kupovala narkotike i dovozila ih u Derventu. Jotanović je lišena slobode nakon što je od njega preuzela drogu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija