Misterija nestanka Tanje iz Doboja: Porodica nudi 20.000 KM nagrade za informaciju koja će pomoći u potrazi

Još od noći 4. jula 2023. godine, kada je Tanja Varajić (23), nestala iz stana u ulici Jug Bogdana u Doboju, njeni najbliži su u očaju. Svaki dan, nada se da će je videti, zagrliti ili čuti njen glas, ali do sada tragovi nisu doveli do njenog pronalaska.

U cilju intenziviranja potrage i otkrivanja misterije njenog nestanka, rođaci i prijatelji su pokrenuli Facebook grupu pod nazivom “Traži se Tanja Varajić”.

Na ovoj stranici, članovi porodice su uputili apel svima da pomognu u potrazi. Poruke su ispunjene nadom da će se Tanja vratiti, bez obzira na okolnosti njenog nestanka.

“Taco, nedostaješ nam. Svaki dan se nadamo da ćemo te vidjeti i zagrliti ili čuti, tu sam, dobro sam. Nije važno zašto, kako ili ko. Ko ti pomogne, hvala mu, ne brini, ne boj se, ne krivimo nikoga, niti se ljutimo. Ne treba da se plašiš. Vrati se, Taco. Javite nam da ste dobro. Ako ne možete sami, zamolite nekoga da vam pomogne, a mi ćemo im pomoći. Tvoj tata, mama, brat i sestre. PS. Tiffany je dobro i čeka te.”

Uz ovu poruku, porodica nudi i nagradu od 20.000 KM za bilo kakvu informaciju koja može pomoći u pronalasku nestale Tanje.

Kontakt telefon za dostavu informacija je 066/306 321, ili se informacije mogu poslati na e-mail adresu varajic@protonmail.com.

Iz Policijske uprave Doboj saopćeno je da se intenzivno traga za Tanjom Varajić te da se nadaju da će uskoro pronaći informacije koje će dovesti do njenog pronalaska.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79