Misteriozna žena upalila lampion za likvidiranog dilera: Oglasio se i suvlasnik diskoteke Ritz

U zagrebačkom noćnom klubu Ritz, nakon fizičkog obračuna više osoba, ubijen je 41-godišnji Tomislav Sabljo.

Hrvatska policija je izvijestila da je ispaljeno više hitaca. Ubistvo se dogodilo u subotu oko četiri sata i 45 minuta, a napadač je uhapšen i pod nadzorom je policije.

O slučaju se oglasio i poznati hrvatski influencer Sandi Pego, koji je inače suvlasnik kluba.

“U ovom trenutku možemo samo izraziti žaljenje zbog nemilog incidenta koji se noćas dogodio. Policija utvrđuje činjenice i okolnosti, u čemu sarađujemo s njima. Kada bude spremna očekujemo službenu komunikaciju policije”, kazao je Sandi Pego, koji je u Hrvatskoj nastupao u poznatom realityju, prenosi Dnevnik.hr.

Dodajmo da je jedna uplakana žena kod ulaza u noćni klub Ritz upalila lampion za ubijenog Sablju, ali javnosti nije poznato ko je ona.

Podsjetimo, Tomislav Sabljo ubijen je u pucnjavi u noćnom klubu u subotu ujutro.

Sablju je USKOK optužnicom u akciji Tebra, zbog koje je bio uhapšen 2019, teretio da je bio šef kriminalne grupe koja je u Hrvatsku prokrijumčarila 15,7 tona marihuane, kao i da je organizirao paljenje automobila te pripremao fizičke napade na čelnike Dinama i druge osobe.

USKOK sumnja da su Sabljo i Sučić od maja 2016. do sredine maja 2019. u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Albaniji okupili grupu zbog nabave marihuane i njenog krijumčarenja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79