Mjesec dana od teške nesreće u BiH: Mališan preminuo

Dječak P. D. (1) preminuo je od povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se prije mjesec dana dogodila u blizini Čelinca, saznaje Srpskainfo.


Teška nesreća dogodila se 3. aprila na putu Čelinac -Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja.

Tom prilikom povrijeđeno je šest osoba, među kojima je bilo troje djece.

U Univerzitetsko kliničkom centru RS-a rekli su da je P. D. 3. aprila hospitalizovan u Klinici za dječiju hirurgiju sa zadobijenim teškim povredama glave, grudnog koša i abdomena.

“Od prijema u UKC RS pacijent se nalazio u stanju kome. Bio je priključen na aparate za meheničku ventilaciju. Pored svih napora ljekara da spasu mladi život, pacijent je preminuo u utorak u 11.40 časova”, rekao je načelnik ove klinike doktor Zoran Rakonjac.

U nesreći je učestvovalo terensko motorno vozilo marke ”Ranger Rover” kojim je upravljao Veselin Vrhovac (1989) iz Čelinca i putničko motorno vozilo marke ”Peugeot 307” u kojem su se nalazile Dragana Dujaković (1992) i Vesna Dujaković (1990) iz Čelinca.

 

Mališani se bore za život: U komi dječak i djevojčica povrijeđeni u teškoj nesreći

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments