Mlade, Dragan i Srđan snimali i prisluškivali policiju pa objavili na Facebooku

Mlade, Dragan i Srđan snimali i prisluškivali policiju pa objavili na Facebooku


To je urađeno u cilju kompromitovanja više službenika Policijske uprave Gradiška, navodi se u saopštenju PU Gradiška

Policijska uprava Bosanska Gradiška podnijela je prijave banjalučkom Okružnom tužilaštvu protiv 27-godišnjeg Mladena D, 20-godišnjeg Dragana S. i 28-godišnjeg Srđana B. zbog neovlaštenog prisluškivanja i tonskog snimanja.

Nezvanično, oni su sa još jednom osobom početkom aprila ove godine snimali razgovor o policiji koji su potom objavili na društvenoj mreži Facebook.

Kako nezvanično saznajemo, sve je organizovao Mladen, koji je nagovorio Dragana i Srđana da snime razgovor s jednom osobom u kojem će se pričati o lošem radu policije.

– M. D, D. S. i S. B. teretimo da su početkom aprila 2022. neovlašteno snimili treće lice bez njegovog znanja i pristanka i navedeni snimak objavili na društvenoj mreži Facebook na stranici portala za objavu novosti. To je urađeno u cilju kompromitovanja više službenika Policijske uprave Gradiška, navodi se u saopštenju PU Gradiška.

Dodaje se da se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka nastavlja rad na identifikaciji i drugih osoba koje su učestvovale u izvršenju predmetnog krivičnog djela piše Oslobođenje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija