Mladen Božović pokušao samoubistvo: Pucao dva puta u grudi i jednom u butinu

 

Bivši golman Partizana Mladen Božović pokušao je izvršiti samoubistvo i trenutno se nalazi van životne opasnosti, navode tamošnji mediji.

Ovaj golman je sebi, navodno, pucao dva puta u grudi i jednom u butinu, a trenutno se nalazi u bolnici i van je životne opasnosti.

“Poštovani prijatelji,

S potpunim razumijevanjem za vašu brigu o Mladenovom trenutnom stanju, najljubaznije vas molimo da nam u ovim, nimalo laganim trenucima, date privatnost da u krugu porodice pokušamo prevazići ovu tešku i stresnu situaciju.

Mladen se nalazi u KBC Crne Gore, gdje će mu biti ukazana adekvatna medicinska pomoć, i nalazi se van životne opasnosti. Zamolili bismo vas da ne objavljujete podatke da je u teškom stanju, jer te informacije nisu tačne, a nama kao porodici stvaraju ogromni pritisak i tugu.

Hvala na razumijevanju. Porodica Božović”, naveli su iz porodice ovog golmana.

Božović je za Partizan branio od 2008. do 2010. godine, osvojio je tri titule sa crno-belima i dva Kupa. U Humsku je došao iz podgoričke Budućnosti u januaru 2008. godine potpisavši ugovor na četiri godine. Debi mu je bio protiv Bežanije kada je u 87. minutu zamijenio svog zemljaka i prezimenjaka Darka Božovića.

Deset godina je bio pozivan za crnogorsku reprezentaciju za koju je posljednji nastup ubilježio 2017. godine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79