Mladići iz Srbije i Crne Gore pomogli povrijeđenoj ženi na Hvaru

Mladići iz Srbije i Crne Gore pomogli povrijeđenoj ženi na Hvaru


Na Instagram stranici Podgorički vremeplov objavljena je pohvalna priča o dva mladića iz Srbije i Crne Gore koji su pomogli povrijeđenoj ženi na Hvaru.

Žena koja se javila s fotografijom mladića dok povrijeđenu ženu nose na stolici pojasnila je o čemu je riječ.

“Jedna starija žena se poklizala na stepenicama i povrijedila kuk. Nije se mogla pomjeriti neko vrijeme od stanja šoka i bola, ali kad se smirila pokušali smo naći rješenje zajedno. Hitna pomoć nije bila dostupna u tom trenutku i zabranjen je bio prolazak vozilima rivom u to doba večeri, pa smo se organizovali i momak iz Crne Gore i iz Srbije su je zajedno odnijeli do autobuske stanice odakle su je taksisti pokupili i pomogli da dođe do kuće”, navela je neimenovana gospođa.

Uzevši u obzir da se radi o mladićima iz dvije različite države Balkana, a koji su se našli u trećoj, htjela je njihovu priču podijeliti i istaći kao “pozitivan primjer ljudskosti”.

“S obzirom na dinamičnu historiju koju dijelimo na Balkanu i danas prisutne ostatke iste, mislila sam da bi vam možda ova priča bila zanimljiva kao jedan pozitivan primjer ljudskosti prije svega”, navela je dalje.

Na društvenim mrežama nižu se pohvale za mladiće koji su oduševili humanim gestom.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija