(VIDEO) Mladići vidjeli kamere “Slučajeva X” pa sakrili drogu u tene. Policija ih odmah lišila slobode

Ekipa ‘Slučajeva X’ Hayat televizije proteklih dana boravila je sa pripadnicima MUP-a SBK s kojima su zabilježili brojne priče.

U mjestu Turbe, tim za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik i pripadnici PS Travnik uhapsili su muškarca iz Zenice za kojim je tragao MUP ZDK zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela.

Izvršenim pretresom vozila policija je pronašla pištolj Glock sa pripadajućom municijom i narkotike. Iste večeri, uhapšeni je predat pripadnicima MUP-a ZDK.

S druge strane na području Starog Viteza pripadnici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu automobila u kojem su se nalazile tri, njima sumnjive osobe. Na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik i u prisustvu svjedoka izvršili su pretres vozila u kojem su pronašli narkotike.

Jedan od njih je marihuanu pokušao sakriti u tenu, a policiji je rekao kako ne posjeduje ništa.

Pogledajte prilog iz Slučajeva X.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79