Mohammad iz Irana stigao u Zenicu kako bi Ronaldu dao poklon

Mohammad iz Irana stigao u Zenicu kako bi Ronaldu dao poklon


Jedan od njih je i Mohammad Reza Noruzei iz Irana koji je prevalio veliki put kako bi gledao svog idola.

“Stigao sam čak iz Irana u Bosnu kako bih vidio Cristiana i uručio mu poseban dar. Radi se o veoma skupom tepihu, ručno izrađenom od svile”, rekao je Reza Noruzei za N1.

Ističe kako bi bio sretan da do njegovog susreta sa Portugalcem dođe.

“Bit ću i u Zenici na utakmici između Bosne i Portugala. Volio bih kada bi mi neko mogao pomoći da do mog susreta sa Ronaldom dođe. Ne bi bio prvi put da uživo vidim Ronalda. Sastajali smo se već u dva navrata. Prošli put bilo je to u Lisabonu kada je Bosna igrala protiv Portugala, ali i u Iranu u Teheranu. Tada je dolazio u posjetu našem glavnom gradu. Volio bih da se naš susret dogodi i u zenici”, rekao je on.

On je također i vlasnik fan stranice na Instagramu posvećene Cristianu Ronaldu. Ona trenutno broji 100 hiljada pratitelja, a ističe kako je ponosan zbog toga.

N1. Ističe kako bi bio sretan da do njegovog susreta sa Portugalcem dođe. “Bit ću i u Zenici na utakmici između Bosne i Portugala. Volio bih kada bi mi neko mogao pomoći da do mog susreta sa Ronaldom dođe. Ne bi bio prvi put da uživo vidim Ronalda. Sastajali smo se već u dva navrata. Prošli put bilo je to u Lisabonu kada je Bosna igrala protiv Portugala, ali i u Iranu u Teheranu. Tada je dolazio u posjetu našem glavnom gradu. Volio bih da se naš susret dogodi i u zenici”, rekao je on. On je također i vlasnik fan stranice na Instagramu posvećene Cristianu Ronaldu. Ona trenutno broji 100 hiljada pratitelja, a ističe kako je ponosan zbog toga. [gallery ids="546908,546907,546906,"]">
POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija