Motiv koristoljublje? Poznato ko je 80-godišnja žena koja je likvidirana u Hrasnom

Motiv koristoljublje? Poznato ko je 80-godišnja žena koja je likvidirana u Hrasnom


Tijelo starije ženske osobe pronađeno je sinoć u stanu u ulici Aleja lipa u sarajevskom naselju Hrasno. Kako su saopćili iz MUP-a KS, njihovi službenici su obavijest o pronađenom tijelu dobili sinoć oko 21 sat.

– Dana 26.07.2022.godine u 21,05 sati, dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, obavijestio je PU Novo Sarajevo, da se u stanu, u ulici Aleja lipa, općina Novo Sarajevo, nalazi beživotno tijelo lica F.B., rođena 1942.godine, nastanjena u Sarajevu, kažu iz MUP-a KS.

Prema do sada dostupnim informacijama, policijski službenici sumnjaju da je u pitanju nasilna smrt odnosno likvidacija.

Kako saznaje Oslobođenje, riječ je o osamdesetogodišnjoj Fatimi B. iz Sarajeva. Nezvanične informacije kažu da je motiv likvidacije koristoljublje.

– Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji pod nadzorom istog, poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela, zaključili su.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija