Mračna noć na cesti: Pijani policajac uzrok nesreće

Mračna noć na cesti: Pijani policajac uzrok nesreće


Cesta od Županje prema graničnom prijelazu Županja postala je poprište događaja kada se pijani policajac (55) zabio u kombi s šest putnika iz Bosne i Hercegovine. Nesreća se odvila oko 22:30 sati kada je službeni automobil, namijenjen za prijevoz policijskih pasa, sletio u kanal i prevrnuo se na krov.

Uzroci nesreće su prebrza vožnja i nepoštovanje uvjeta i vidljivosti na cesti. Policajac nije prilagodio brzinu vozila, što je rezultiralo sudarom s kombijem u kojem su bili putnici iz Bosne i Hercegovine. Kolega na dužnosti odmah je reagirao i alkotestirao pijanog policajca, otkrivši da je imao čak 1,45 promila alkohola u krvi – i to dok je bio na dužnosti.

Nažalost, nesreća je imala još jednu tužnu posljedicu – službeni policijski pas, njemački ovčar, bio je s policajcem u vozilu i nažalost, nije preživio ovu kobnu noć.

Srećom, svi putnici iz kombija nisu ozlijeđeni, ali je pijani policajac zaradio prekršajnu prijavu zbog uzroka saobraćajne nesreće.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija