Muhamed Šehović: Haram vam bilo, SDA je meta montiranih afera

Muhamed Šehović: Haram vam bilo, SDA je meta montiranih afera


Suđenje u predmetu “Asim Sarajlić i ostali” je okončano danas oslobađajućom presudom Asima Sarajlića, Sabahudina Delalića i Muhameda Šehovića. Sutkinja Amela Skrobo-Kadrić, koja je donosila presudu kaže da je snimak montiran, a na originalnom snimku ništa nije čula.

Asim Sarajlić, Sabahudin Delalić i Muhamed Šehović oslobođeni u aferi Asim!

Nakon oslobađajuće presude oglasio se i jedan od aktera afere “Asim” Muhamed Šehović.

Prema njegovim riječima, Stranka demokratske akcije je “meta montiranih afera”.

“Dragi prijatelji, hvala vam neopisivo puno na podršci koju ste mi pružali sve ovo vrijeme od početka ove takozvane „Afere“.

Ali iskren da budem iznenadio sam se brojem poruka i poziva koji ste mi uputili jučer i danas. Hvala prije svega mojoj porodici koja je bila bezrezervno uz mene, kao i vama svima. Na kraju moram posebno izdvojiti moju advokaticu Nina Karačić-Brković i nemam dovoljno riječi kojim bih joj se zahvalio na poslu koji je uradila u proteklom periodu i bila mi je velika podrška.

Oni koji me poznaju znaju da nikada ništa nisam uradio protiv zakona, i da sam cijeli svoj život radio pošteno. Žao mi je što su moje kolege Sarajlić i Delalić prolazili kroz sve ovo, ali i SDA koja je očito već duži period meta montiranih afera koje imaju za cilj njeno urušavanje, ali neće vam uspjeti…

A sada neka se oni licemjeri koji su učestvovali u kreiranju ove montirane farse, a znaju oni svi na koji način, gdje i kada, da ih ne nabrajam, a ima ih više, zabave o sebi, jer sve se vrati kao bumerang… Haram vam bilo do kraja života”.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija