Mujanović oštro o Zahiragiću: “Ovaj dečko nije za politike. Očigledno da je politički nepismen”

Čamdžić je iznio niz kritika na račun SDA, a u jednom momentu je prokomentarisao i nedavne najave Harisa Zahiragića koji je gostujući u istoj emisiji komentirao mogućnost da BiH potraži neke nove saveznike.

“Najradije ga ne bi komentarisao, ali je rekao da SDA želi okrenuti ka savezničkim zemljama kao što su Kina i Rusija, možda je tamo bolja situacija kada su manjine u pitanju”, rekao je, između ostalog Čamdžić.

Na tu se opasku putem društvenih mreža oglasio i sam Zahiragić, koji je uvredljivim riječnikom poručio da ove tvrdnje nisu istinite.

“Lažeš, pseto balijsko! I ne, nije uvreda napisati istinu, jer oni su ponosni na svoj baliluk, uvreda je lagati i stavljati nekome riječi u usta u prime time emisiji”, napisao je.

Pale teške riječi između Čamdžića (NS) i Zahiragića (SDA): “Pročitajte kako ga je uvrijedio Zahiragić”

Na objavu Harisa Zahiragića reagovao je i političar iz Hadžića Admir Mujanović.

Poštivani, pročitao sam vašu objavu g.Harisa Zahiragića a upućena g.Čamdžiću.

Želim da istaknem činjenicu da Zahiragić teroriše javnos već duže vremena, vrijeđa ljude, ponaša se krajnje bahato,nekulturno i bezobrazno. Ne bira rijeći kada treba napati političke neistomišljenike, ne bira način, mjesto i vrijeme.

To nam govori da ovaj dečko nije za politike zato što je politika sasvim nešto drugo u odnosu na njegovo ponašanje i djelovanje.  Građani ga plaćaju da zastupa njihove interese a ne da ratuje sa svima koji drugačije misle.

Očigledno da je politički nepismen i da ta politička nepismenost pomiješala sa gubitkom vlasti, u njemu proizvodi ovolika bijes i mržnja. Izetbegoviću je Zahiragić nanio veliku štetu i značajno doprinio lošem rezultatu na štetu Izetbegovića, ne samo Zahiragić veća još par njemu sličnih u stranci.  Žalosno je to što se to na kraju građani plaćaju i ispaštaju.

Nadam se da će biti prilike da je ovog dečka nekada budem imamo kao sagovornika u nekoj emisiji. Ovom putem ga i pozivam da odabere, televiziju, da javi mjesto i vrijeme, da ga popitički opismenim – izjavio je Admir Mujanović za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79