MUP KS: Lišili smo slobode momka koji je zapalio oca

MUP KS: Lišili smo slobode momka koji je zapalio oca


MUP Kantona Sarajevo danas je oko 15 sati zaprimio dojavu da je općine Novi grad Sarajevo povrijeđeno jedno lice, kojem je pružena prva pomoć od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo i isti je prevezen na UKCS.

Kako su iz MUP-a KS saopćili, Jusmil Eminić je lišen slobode.

Jusmil Eminić je zapalio oca (80) u Sarajevu. Traži ga policija

“Policijski službenici Interventne jedinice policije Sektora za policijsku podršku Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su pronašli i u 21.15h lišili slobode lice inicijala J. E. (1987) koji je osumnjičen za pokušaj ubistva svog oca, danas u popodnevnim satima, u porodičnoj kući na području općine Novi grad Sarajevo. Lice lišeno slobode je u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a KS i nad istim se provodi kriminalistička obrada. Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za ovo krivično djelo”, navedeno je iz MUP KS.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija