MUP KS ponovo traži pomoć građana: Prepoznajete li osobe sa fotografije?

MUP KS ponovo traži pomoć građana: Prepoznajete li osobe sa fotografije?


Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama sa fotografije, da o tome odmah obavijeste Upravu policije MUP-a KS pozivom na broj 122

Sarajevska policija na zvaničnoj web-stranici Uprave policijske Ministarstva unutrašnjih poslova poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) objavila je fotografiju na kojoj se nalaze dvije neimenovane osobe za kojima se intenzivno traga.

– U cilju rasvjetljavanja krivičnog djela, uz naredbu postupajućeg tužioca, Uprava policije MUP-a KS upućuje poziv građanima da dostave korisne informacije ukoliko prepoznaju muškarce sa fotografije, saopćeno je iz MUP-a KS.

U saopćenju se dodaje da ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama sa fotografije, da o tome odmah obavijeste Upravu policije MUP-a KS pozivom na broj 122.

– Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Policijske uprave Stari Grad pu.starigrad@mup.ks.gov.ba, zaključuje se u saopćenju MUP-a KS.

Podsjetimo, u srijedu MUP KS je objavio da tragaju i za muškom osobom, starosti između 20 i 30 godina, srednje tjelesne građe, visine od 170 do 180 centimetara, tamnije kose, svijetlije puti.

– Lice mu je naročito prekriveno aknama, u kritično vrijeme odjeven je bio u donji dio trenerke crne boje, zimsku jaknu s kapuljačom crne boje, duksericu bijele boje sa sivim detaljima po rukavima, i patike bijele boje. Posljednji put viđen na području općine Novo Sarajevo. Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi sa fotografije i snimka, pozivamo ih da nas o tome odmah obavijeste pozivom na broj 122, saopćeno je ranije iz MUP-a KS.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija