MUP RS prodaje puške i pištolje: Kupuju li nove?

Ministarstvo unutrašnjih poslova (RS) dobilo je saglasnost Vlade RS za prodaju 1. 160 komada polovnog oružja, a cijena će se tek utvrđivati.

U MUP-u su za CAPITAL rekli da je Vlada RS juče dala saglasnost za prodaju 1.160 komada raznog polovnog oružja (pištolja, revolvera i lovačkih pušaka) različitih marki i tipova prikupljenog i legalizovanog od raznih korisni.

„Prije prodaje izvršiće se dodatna aktivnost procjene vrijednosti u cilju usaglašavanja sa knjigovodstvenim stanjem i utvrđivanja tržišne vrijednosti. Oružje će se prodati u skladu sa zakonskim propisima“, kazali su u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

CAPITAL je ranije pisao da je MUP RS 10.771 komad oružja prodao direktnom pogodbom i po nepoznatoj cijeni privatizovanom Tehničkom remontu Bratunac, te da je Namibija krajnje odredište u kojem treba da završi hiljade pušaka i pištolja oduzetih od građana RS.

(Capital)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments