MUP RS uhapsila muškarca iz Kalesije na benzinskoj pumpi: Pogledajte svađu sa policijom

MUP RS uhapsila muškarca iz Kalesije na benzinskoj pumpi: Pogledajte svađu sa policijom


U nedjelju u večernjim satima došlo je do nemilog događaja ispred benzinske pumpe Dalprom Petrol u zvorničkom naselju Glumina.

Kako javljaju čitatelji portala Crna-Hronika muškarac sa snimka nije pravio probleme, međutim je priveden od strane policijskih službenika.

“Poslao sam vam snimak kako policija tuče čovjeka samo što je jedio u kafiću. Nije ni čaše razbio a kamo li šta više. Gazda je naredio policija da ga izbace iz objekta. Nekad davno je pravio probleme i dobio zabranu dolaska u kafić. Sad su ga pretukli” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika i poslao sljedeći video snimak.

Oglasila se i policijska uprava MUP-a Republike Srpske.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su dana 25.08.2024. godine oko 21,15 časova, lišili slobode lice inicijala N.T. iz Kalesije zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“, saopšteno je iz PU Zvornik.

– Policijskoj stanici Zvornik je navedenog dana prijavljeno da lice N.T. narušava javni red i mir nedoličnim ponašanjem, vrijađanjem i upućivanjem prijetnji zaposlenim licima u objektu kazina na području grada Zvornika. Policijski službenici PS Zvornik su prilikom postupanja po prijavi fizički napadnuti od strane lica N.T.

Policijskom službeniku su tom prilikom nanesene lake tjelesne povrede, koje su konstatovane od strane dežurnog doktora u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Lice N.T. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,92 g/kg – navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa daljim aktivnostima u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za krivično djelo za koja se osumnjičeni tereti.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija