Muškarac (38) lišen slobode nakon što je objavio eksplicitni snimak bivše djevojke.

Muškarac (38) lišen slobode nakon što je objavio eksplicitni snimak bivše djevojke.


Dragan S. (38) iz Banje Luke lišen je slobode zbog sumnje da je objavio eksplicitni snimak bivše djevojke, a zatim je ucjenjivao i tražio novac, kako ne bi objavio i druge snimke.

U Policijskoj upravi Banja Luka rekli su da je on osumnjičen da je počinio krivično djelo ucjena.

“Dragan S. se sunmnjiči da je na jednoj internet stranici bez odobrenja oštećene objavio kompromitujići snimak na kojem se ona nalazi, a nakon toga ju je ucjenjivao tražeći novac ili će objaviti još takvih snimaka”, rekao je izvor Srpskainfo.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjoj Luci izvršen je pretres stana i prostorija koje koristi D.S. kojom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija