Muškarac čuvao narkotike u štek stanovima

Muškarac čuvao narkotike u štek stanovima


U akciji bijeljinske policije koja je izvedena po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini uhapšen je Bjeljinac A. M. zbog sumnje da se bavio preprodajom narkotika, koje je čuvao i skrivao u nekoliko stanova koje je iznajmljivao.

Prilikom pretresa lokacija koje je osumnjičeni koristio, policija je pronašla skoro tri kilograma marihuane.

Kako piše Oslobođenje, narkotici su bili upakovani i spremni za dalju prodaju, a dio je već bio spakovan u torbu za nošenje.

Iz Policijske uprave Bijeljina su saopćili da se osumnjičeni tereti za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

– Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, a pod nadzorom nadležnog tužilaštva, izvršena su pretresanja na tri lokacije na području grada Bijeljine koje koristi A. M. Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oko 2,8 kilograma zelene biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu i skank. Nađeno je i sedamnaest sjemenki koje asociraju na sjemenke marihuane, te digitalna vaga, tri drobilice kao i predmeti sa tragovima droge na sebi, saopćeno je iz PU Bijeljina. Ističu da je o ovome obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. Postupajući tužitelj će o daljim mjerama protiv osumnjičenika odlučiti nakon što ga ispita na ove okolnosti. Protiv A. M. policija će podnijeti izvještaj.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija