Muškarac iz BiH uhapšen zbog svirepe likvidacije u Njemačkoj

A.H. porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koji se sumnjiči da je montstruozan način ubio Nenada Z. iz Tutina, uhapšen je, prenose mediji.

Navodno je A.H. iz okoline Modriče, bio je na privremenom radu u Njemačkoj. On je bio cimer Nenadu Z. iz Tutina.

“Našeg Nenada iz Tutina koji je važio za ljudsku veličinu je na svirep način lišio života neki A. H., on je konačno lišen slobode”, napisao je blizak prijatelj ovog ubijenog muškarca, dodajući da je tu vijest potvrdila i Nenadova sestra.

Podsjećanja radi, Nenad je pronađen izmasakriran u stanu u Bremenu u Njemačkoj, nakon što se nesretni čovjek nije pojavio na poslu gde je radio. Njegovo tijelo pronađeno je dan kasnije nakon što je ubijen, i to kako se sumnja, cimer ga je prvo zaklao, a potom i iskasapio njegovo tijelo.

“Nešo to nije zaslužio iskreno, bio je jedan među najboljim Tutincima… Ne postoji Tutinac koji ga nije volio i poštovao”, pisali su prijatelji ubijenog čovjeka na društvenim mrežama.

Njemački istražitelji i dalje rade na ovom jezivom slučaju kako bi utvrdili šta bi uopšte mogao biti motiv ovakvog zločina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79