Muškarac likvidiran zbog novca: 22-godišnjak odbio dati novac dvojici braće

Muškarac likvidiran zbog novca: 22-godišnjak odbio dati novac dvojici braće


U noći sa stravičnim epilogom, 22-godišnji muškarac izgubio je život nakon što ga je napao nožem drugi muškarac u centru Splita.

Sukob koji je počeo u Ulici Domovinskog rata kulminirao je kobnim ubodom, a žrtva je preminula nakon hitne medicinske intervencije.

Prema preliminarnim informacijama, sukob je započeo kada je žrtva, u društvu trojice prijatelja, odbila dati novac dvojici braće.

Braća, navodno suočena s problemima vezanim uz drogu i živeći u teškim uslvima, izazvala su ovaj strašni incident, a jedan od braće donio je nož, što je rezultiralo tragičnim ishodom.

Policija je odmah intervenirala na mjestu događaja, osigurala područje i pokrenula kriminalističko istraživanje. Dvije osobe, osumnjičene za sudjelovanje u ubojstvu, uhapšene su i trenutno su pod istragom nadležnih službi.

Uviđaj je u toku, a zamjenica Županijskog državnog odvjetništva rukovodi cjelokupnim procesom utvrđivanja okolnosti i odgovornosti za ovu tragičnu smrt.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija