Muškarac osumnjičen za ubistvo supruge podlegao na UKC RS

Muškarac osumnjičen za ubistvo supruge podlegao na UKC RS


Nikola Cumbo (38), koji je osumnjičen da je jutros ubio nevjenčanu suprugu Anđelku M. (38) u Šipovu, podlegao je usljed povreda na UKC RS, a nakon što je sebi pucao u glavu, prenose Nezavisne.

Podsjetimo, ubijena žena Anđelka M. nedavno je napustila nevjenčanog muža Nikolu Cumbu iz Šipova, koji ju je jutros sačekao prije posla te je ubio u automobilu u blizini svoje kuće.

Cumbo je, kako se sumnja, nakon toga pucao sebi u glavu.

Žena je na mjestu preminula, a on je jutros u Urgentni centar UKC RS dovezen u teškom stanju, bez svijesti i sa prostrelnom ranom na glavi.

Cumbo je osumnjičen da je jutros u automobilu hicima iz pištolja ubio nevjenčanu suprugu Anđelku, nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u glavu. Ona je na mjestu ostala mrtva, dok je Cumbo sa prostrelnom rane glave prevezen u UKC Republike Srpske gdje je operisan.

“Pacijent je preminuo i pored svih napora medicinskog osoblja Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje da mu spasu život”, saopštili su sa UKC-a.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija