Muškarci neovlašteno koristili tuđu karticu za sipanje goriva, oštetili firmu za 25.000 KM

Muškarci neovlašteno koristili tuđu karticu za sipanje goriva, oštetili firmu za 25.000 KM


Dva muškarca iz Banjaluke čiji su inicijali S.R. i M.K. uhapšena su zbog sumnje da su pričinila materijalnu štetu od 25.000 KM privrednom društvu.

Naime, njih dvojica su od firme koristili karticu za točenje goriva te neovlaštene sipali gorivo na benzinskim pumpama u Banjaluci.

Navedena lica se sumnjiče da su krivično djelo počinila u vremenskom periodu tokom marta i aprila 2024. godine, na način da su neovlašteno koristila karticu za točenje goriva privrednog društva, na benzinskim pumpama u Banjaluci, čime su oštećenom privrednom društvu pričnila materijalnu štetu u iznosu od oko 25.000 KM, saopšteno je iz policije.

Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci, izvršeno je pretresanje stana i drugih prostorija koje koriste osumnjičeni i tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Nad licima S.R. i M.K. je izvršena kriminalistička obrada.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija