Na Cetinju uhapšena četiri lica

Na Cetinju uhapšena četiri lica


Policija je na Cetinju pretresla više objekata, koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa i bezbjednosno interesantna lica, i nakon toga uhapsila četiri osobe, a protiv pet podnijela krivične prijave.

Iz Uprave policije Crne Gore saopšteno je da su od jutros na Cetinju pojačane represivne policijske aktivnosti prema kriminalnim grupama.

“Službenici Sektora za borbu protiv kriminala i Regionalnog centra bezbjednosti ‘Centar’ aktivnost su izveli na osnovu operativno taktičkih mjera i radnji tokom sveobuhvatne policijsko-tužilačke istrage, koja je proistekla kao rezultat istraga u krivičnim predmetima iz prethodnog perioda”, navedeno je u saopštenju.

Lica čiji su inicijali M.B. (29), V.K. (34), P.K. (20), M.K. (35), kao i M.M. (42) osumnjičena su da su izvršila krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu osnovnog državnog tužioca, četiri osobe su uhapšene, dok M.M. nije pronađen i za njim se traga.

“Lica lišena slobode će u zakonskom roku biti sprovedena na dalju nadležnost Osnovnom tužilaštvu na Cetinju”, ističe se u saopštenju.

Osumnjičeni se u evidencijama Uprave policije vode kao operativno interesantna lica bliska jednoj kriminalnoj grupi.

“Službenici Uprave policije nastavljaju odlučnu borbu i intenzivne aktivnosti na svim nivoima s ciljem sprečavanja, otkrivanja i rasvjetljavanja krivičnih djela i stvaranja povoljnog bezbjednosnog ambijenta za građane na teritoriji Crne Gore”, naveli su iz Uprave policije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija