Na Dobrinji pronađena tri tromblona

Kantonalni operativni centar civilne zaštite Kantona Sarajevo primio je tri informacije o pronalasku eksplozivnih sredstava, javlja Anadolu Agency.

Građani su prijavili da je na lokalitetu Selišće, općina Vogošća, pronađeno eksplozivno sredstvo, a isto se odnosi i na lokalitet Riječice, općina Novi Grad, gdje su također, građani prijavili pronađeno eksplozivno sredstvo.

Policijska stanica Dobrinja, u ulici trg Zlatnih Ljiljana br.7, u općini Novi Grad, prijavila je kako su pronađena tri tromblona.

O primljenim informacijama obaviješteni su uposlenici Federalne uprave civilne zaštite, koji su navedena eksplozivna sredstva preuzeli isti dan.

Kantonalni operativni centar civilne zaštite HNK-a, primio je informaciju od građanina da je u mjestu Kostajnica, u općini Konjic, pronađeno eksplozivno sredstvo.

O primljenoj informaciji obaviješteni su uposlenici Federalne uprave civilne zaštite za UES.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments