Na granici zaplijenjeno pola tone skanka. Albanci lišeni slobode

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je zaplijenjeno pola tone droge skank na graničnom prelazu sa Albanijom – Božaj.

U saopštenju se navodi da su pripadnici Uprave policije pronašli više od 180 pakovanja skanka.

Droga je otkrivena prilikom pretresa teretnog motornog vozila albanske registracije.

Vozač i suvozač albanskog kamiona danas bi trebalo da budu sprovedeni na saslušanje u Više državno tužilaštvo u Podgorici.

Iz Uprave prihoda i carina navode da je marihuana koju su njihov službenici pronašli u kamionu albanskih registarskih tablica, bila smještena u tovarnom dijelu kamiona i obezbijeđena carinskom plombom strane administracije.

“Pregledom kamiona ustanovljeno je da se među drvenim paletama koje je prevozio, nalazi 185 pakovanja biljne materije zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Nakon okončanja pregleda kamiona roba je predata na dalje postupanje Upravi policije, sa kojom Uprava prihoda i carina ostvaruje dobru saradnju i sinhronizovano djelovanje u cilju uspješnog sprovođenja zajedničkih aktivnosti”, zaključuje se u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79