(VIDEO) Na igralištu škole 30-ak učenika tuklo dječaka Hamzu, ravnateljica nije zvala policiju

(VIDEO) Na igralištu škole 30-ak učenika tuklo dječaka Hamzu, ravnateljica nije zvala policiju


Istrom kruži video vršnjačkog nasilja koje je šokiralo građane, a sada je procurila informacija kako je 30-ak djece, izravno ili neizravno, sudjelovalo u premlaćivanju dječaka iz Osnovne škole u Medulinu. Dječaka su tukli na igralištu osnovne škole, a o svemu se sada za Glas Istre oglasila i ravnateljica škole Emanuela Pinzan Chiavalon.

– Odmah sam doznala za događaj. Sve je trajalo minutu i pol te smo u roku od pet minuta već razgovarali s djecom i smirili ih. Bili smo u zbornici i djeca su se ubrzo međusobno ispričavala – rekla je ravnateljica škole.

Radi se o dječaku imena Hamza koji dolazi iz Kaknja, koji je s roditeljima otišao iz BiH zbog nezaposlenosti roditelja- saznaje Crna-Hronika

(VIDEO) Direktorica škole u Hrvatskoj pokušala zataškati slučaj premlaćivanja dječaka Hamze iz BIH?!

Na upit je li o svemu obavijestila policiju kazala je kako je sve učinjeno prema protokolu. Radi se o Protokolu o postupanju u slučaju nasilja među djecom i mladima koji predviđa pozivanje policije ako je to potrebno.

No, kako Glas Istre neslužbeno doznaje, policija nije obaviještena o slučaju. Na snimci se pak vidi kako je dijete primilo puno udaraca u glavu, u područje genitalija i tijelo te da je dva puta bačeno na pod.

Tek nakon dva dana PU istarska preuzela je slučaj. Videosnimka incidenta počela je kružiti u petak, kada je i policija započela s radnjama iz svoje nadležnosti, a nakon što je preko svojih kanala došla do informacije o incidentu.

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija