Nakon Mostara pojavio se bijeli kombi koji mami djecu slatkišima po Tuzli!

Nakon Mostara pojavio se bijeli kombi koji mami djecu slatkišima po Tuzli!


Nakon što je mostarska policija zaprimila prijavu da se nepoznati muškarac u bijelom kombiju pojavljuje pored škola i dječijih igrališta te da stariji muškarac slatkišima i čokoladicama mami djecu, identičan slučaj pojavio se i u Tuzlanskom kantonu.

Kako je javljeno portalu Crna-Hronika roditelji su primjetili da se pored igrališta na Brčanskoj malti pojavio nepoznati bijeli kombi marke VW a da vozač nudi slatkiše djeci te ih tako mami da uđu u vozilo.

Nakon što su roditelji prijavili nepoznati kombi i vozača, policijski službenici pokrenuli su potragu za istim. Uskoro više informacija.

 

Podsjećamo mostarska policija uhitila je muškarca iz Laktaša koji je u utorak u Mostaru nudio slatkiše 9-godišnjoj djevojčici te ju je pokušao namamiti da uđe u kombi.

Kako su u srijedu priopćili iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, u utorak u 19.10 sati u PS Mostar Sjever obratila se H.H. (1951.) i prijavila da je nepoznata muška osoba s vozilom kombi, bez reg.oznaka, u Vrapčićima nudila čokoladicu njezinoj malodobnoj unuci N.Đ. (2014.) i mamila je da uđe u kombi.

Odmah po prijavi, na teren su izašle policijske patrole i vrlo brzo pronašle navedeno vozilo kojim je upravljao K.D. (1973.) iz Laktaša.

Muškarac je lišen slobode te su poduzete su sve potrebne mjere i radnje, dodaju iz policije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija