Nakon produženog vikenda MUP KS i dalje na odmoru: Ko je pucao ispred Predsjedništva?

Nakon produženog vikenda MUP KS i dalje na odmoru: Ko je pucao ispred Predsjedništva?


Nakon što je portal Crna-Hronika objavio video opasnih momaka iz Sarajeva koji uz numere Svetlane Cece Ražnjatović pucaju iz vatrenog oružja ispred zgrade Predsjedništva BiH, MUP KS se ne oglašava.

Nakon produženog vikenda povodom Dana državnosti, čelnici MUP-a se izgleda još nisu vratili na posao jer su mediji i javnost ostali uskraćeni za informacije povodom nemilog događaja, iako je, konkretno, naš portal službenim putem zatražio odgovore, koje do sada nismo dobili.

Podsjećamo, iz skupocijenog automobila pucano je vatrenim oružjem u najprometnijoj ulici glavnog grada Bosne i Hercegovine u subotu u večernjim satima. (26.11.2022), na sreću ljudskih i materijalne šteta nije bilo, ili je pak ista skrivena.

(VIDEO) Opasni momci pucali ispred Predsjedništva BiH: Policija nije reagovala

Ni nakon četiri dana od objavljivanja priče, odgovor nemamo. Ko je pucao, MUP KS ne zna. Da li se štite babini sinovi koji korisne vatreno oružje ulicama Sarajeva ili je još uvijek portparol MUP-a KS na odmoru, saznat ćemo u narednim danima.

Posjećamo, MUP KS je zakonski dužan odgovoriti medijskih predstavnika u BiH.

Da li će se građani i dalje osjećati nesigurno u glavnom gradu BiH, kada li će svako raditi posao za koji je plaćen iz budžetskih proračuna, i do kada će se prestati štiti pojedinci tajkuna bliskih političkih predstavnika?

 

Odgovore čekamo, a sudeći po situaciji u BiH u kojoj se najduže čeka istina i pravda, mogli bismo se i načekati…


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija