Nakon radnika KJKP Rada, oglasio se i Sarajlija: “On je nasrnuo na mene pred suprugom”

Nakon radnika KJKP Rada, oglasio se i Sarajlija: “On je nasrnuo na mene pred suprugom”


 

Advokat Kenan Ibrahimpašić, u svojstvu punomoćnika A. Ć. koji je u petak navečer bio akter incidenta sa uposlenikom KJKP Rad, obratio se našoj redakciji sa drugom stranom priče.

Reakciju prenosimo u cijelosti:

“Naime, ne stoje navodi koje ste objavili u vezi napada na radnika KJKP Rad na Dobrinji sinoć, a koje ste preuzeli sa stranice KJKP Rad.

Moj klijent je ovdje oštećeni, jer je zaposlenik KJKP Rad prvi napao moga klijenta koji se nalazio sa svojom suprugom i koji je došao u garažu da parkira vozilo i koja je očevidac događaja. U tom momentu dok su se nalazili u garaži isti mu je prišao i obraćao se povišenim tonom prema njemu iz razloga što je vozio djete po garaži u autu i odatle je revoltiralo uposlenika bez ikakvog razloga i da je onda isti prišao i prvi ga napao.

Vozač iz Sarajeva pretukao radnika KJKP Rada zbog parking mjesta

Ovom dodajmo da je moj klijent od uposlenika KJKP Rad takoder dobio prijetnje po život, svakako koje ćemo u ponedjeljak prijavit, a iste imaju obilježja krivičnog djela Ugrožavanje sigurnosti prema KZ FBIH.

Moj klijent znači nije napao nego se branio u samoobrani. Također je zadobio i on povrede za sto imamo medicinsku dokumentaciju. Toliko možemo reći u ovo moment i radi dalje istrage.”

Podsjetimo, iz Rada su objavili da je njihovog uposlenika napao jedan od korisnika garaže u naselju Dobrinja te da je radnik zadobio povrede u predjelu lica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija