Nakon što je ubio Nerminu, Goran napravio novi profil na Facebooku i pisao statuse o ljubavi

Pomahnitali Goran Ravlić, muškarac koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Nermine Ravlić, na društvenim mrežama je objavljivao ljubavne statuse u kojima je pisao o ljubavi.

Prije tačno tri dana napravio je novi profil na Facebook-u, objavio par svojih ali i zajedničkih fotografija sa svojom suprugom.

Podsjećamo nesretna Nermina je danima ležala u beživotnom stanju u sarajevskom neboderu u Kolodvorskoj ulici broj 13 na 7. spratu.

Ubica Goran na Facebooku je pisao ljubavne statuse iako je u tom momentu njegova supruga već bila mrtva. Prema nezvaničnim informacijama ubio ju je drvenom motkom.

Zahvaljujući OSA-i uhapšen Goran Ravlić zbog ubistva supruge Nermine u Sarajevu

On i Nermima su se nedavno vjenčani iako su dugi niz godina bili samo u ljubavnoj vezi. Na svom statusu potvrdio je Goran da su se vjenčali tri puta i to u općini, u džamiji i u crkvi.

Pored Gorana, za ubistvo se sumnjiči i njegova majka Ledžiba Ravlić ali i Latif Jašarević zbog pomaganja u prikrivanju ubistva.

Foto: Faktor

Klupko se počeo odmotavati kada njegova majka Ledžiba nije mogla više šutjeti jer je Goran najavio da će sebi nauditi.

Ni komšije nisi ništa čuli…

Komšije sarajevskog nebodera u kojem se dogodila tragedija: “Ništa nismo čuli”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79