Nakon svađe sa suprugom pucao iz lovačke puške

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična djela Izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, danas je održano saslušanje Dragoljuba R. (36), koji je osumnjičen za izazivanje incidenta u Grockoj.

Incident se dogodio 11. oktobra 2023. godine oko 20 sati, kada je Dragoljub R. bio prisutan ispred jednog ugostiteljskog objekta.  Nakon verbalnog sukoba sa suprugom, on je iz lovačke puške ispalio nekoliko hitaca u pravcu ugostiteljskog objekta. U rezultatu tog pucnja, oštećen je saobraćajni znak postavljen ispred pješačkog prelaza, kao i fasada na samom ugostiteljskom objektu.

Svjedoci navode da su saobraćajni znaci, koji se nalaze pored kafane, puni rupa od municije lovačkog oružja – sačmare.

Slična oštećenja vidljiva su i na zidu samog ugostiteljskog objekta, kao i na dva parkirana automobila “Audi” i “Citroen”, koja su bila parkirana u blizini mjesta događaja.

Dragoljub R. je nedavno izašao iz zatvora.

Policija je uhapsila osumnjičenog.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79