Nana Danke Ilić: Ovo je košmar iz kojeg ne možemo da se probudimo

Tatjana Ilić, nana 23-mjesečne Danke Ilić, koja je nestala iz dvorišta u Brestovačkoj banji, izrazila je svoj očaj zbog gubitka unuke. Govoreći s emocijama i suzama, Tatjana je opisala svoju patnju i teškoće s kojima se suočava, ističući da se nalazi na ivici izdržljivosti.

“Ne, ne još. Ovo je košmar iz kojeg ne možemo da se probudimo. Šta ljudi moji da vam kažem?! Ne mogu da prihvatim da nema naše bebe, naše devojčice male vesele koja je tek bila naučila da trčkara. To je bila beba moja. Nema njenog tela. Deca mi se razdiru od tuge. Ivana treba da bude zdrava i da se ne sekira u trudnoći. Ćerka treba da mi se porodi”, rekla je Tatjana, koja se oslanja na lekove za smirenje kako bi mogla da funkcioniše.

Ogorčena i neutješna, Tatjana je izrazila nevjericu u ljudsku okrutnost koja je dovela do gubitka Danke. Njena bol se povećava saznanjem da su počinioci ostavili dijete bez pomoći nakon što ju je udario automobilom.

“Možete li zamisliti takvu vrstu bezosećajnosti? Moraju policiji da kažu gde su je bacili. Normalan čovek bi zastao da je udario mače, a ne detence ovako malo”, rekla je Tatjana, pokazujući svoju duboku patnju i bes.

Od trenutka kada je Danka nestala, Tatjana je gajila nadu da će se pronaći živa. Učestvovala je u potrazi, ali je njeno srce slomljeno sa svakim prošlim danom bez nade. Čak i kada su se pojavili snimci djevojčice iz Beča.

“Verovatno nam je izgledala kao Danka, tako da smo verovali da je to ona. Tek kasnije smo primetili razlike. Ovo dete je malo više i malo su joj oči drugačije”, rekla je Tatjana, opisujući svoju agoniju i nade koje su bile uzaludne.

Pored toga, Tatjana je istakla svoju zahvalnost prema policiji i svima koji tragaju za istinom i pravdom za Danka. Posebno je pohvalila majora policije Bojanu Otović Pjanović, koja je svojim posvećenim radom doprinijela istragi i podržala porodicu kroz ovu tešku situaciju.

Dok se Tatjana bori sa svojim bolom, ona takođe osjeća tugu i očaj zbog medijskog linča koji je zadesio njenu porodicu. Ona je oštro osudila neosnovane optužbe i napade na svoju snahu i sina, ističući njihovu ljubav i predanost djeci.

“Znam koliko su Ivana i Miloš privrženi deci i koliko smo lepo živeli kao porodica. Strašno je da u tolikom bolu doživljavaju linč da se blate bez ikakvog razloga. Ne bi Ivana bila trudna treći put da nisu želeli treće dete. Vodili smo jedan normalan porodični život koji nam je uništen”, rekla je Tatjana, pokazujući svoju beskrajnu ljubav prema svojoj porodici i nesagledivu tugu zbog gubitka Danke.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79