Napadnuta kantonalna zastupnica Bibija Kerla: “On mi opsova mater i “

Napadnuta kantonalna zastupnica Bibija Kerla

Satraću te sa crnom zemljom!!!

Ovogodišnja izborna kampanja u BiH je dotakla dno. Nevjerovatno je kako preko noći prijatelji postaju neprijatelji, komšije okreću glavu od komšija, kidaju se čak i porodične veze, prijeti se fizičkim napadajima, presreću se kandidati i simpatizeri vozilima. Jedno od takvih iskustava danas je opisala i Bibija Kerla, aktuelna zastupnica DF-a u Skupštini KS-a, a trenutno kandidatkinja za federalni parlament.

– Ako je iko bio fer u ovoj kampanji onda sam to ja. Niti koga mrzim niti loše pričam o bilo kome.

Ovo što sam doživjela u jednom sarajevskom restoranu čekajući da mi bude gotova porcija piletine prevazilazi svaki prag tolerancije. Na pitanje jednog gosta koji se muvao u blizini ” Za koga ću glasati” – odgovorih jednostavno i smireno za Željka Komšića.

On mi opsova mater i veli ” Satraću te sa crnom zemljom”. Samo zahvaljujući gazdi i  jednom gostu koji su ga zadržali kad je krenuo prema meni izbjegnuta je tragedija. Jer po izrazu njegovog lica čini mi se da je bio spreman da me ubije.

Nije dobro ljudi dragi, poručila je Bibija Kerla.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79