Naredne tri godine direktni charter let iz Mostara za Poljsku

Aerodrom Mostar konačno uspostavlja zračnu liniju s Poljskom, a garant za ove chartet letove koje će obavljati poljska aviokompanija LOT je potpisan trogodišnji ugovor s Travel agency Rego-Bis.

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić je kazao kako je ovo veliki iskorak za Aerodrom Mostar, uvjeren kako će se početkom nadolazeće sezone slijetanjem aviona na mostarsko tlo početi i pisanje novih stranica uspješnog poslovanja za mostarski aerodrom.

Povodom potpisivanja važnog ugovora direktor Aerodroma Mostar Ivan Ljubić se susreo s gradonačelnikom Katowica Marcinom Krupom i upoznao ga detaljno sa Mostarom, a susretu su prisustvovali ambasadorica u Poljskoj Koviljka Špirić kao i konzul Nikolina Duspara.

Ugovor je uime Travel agency Rego-Bis potpisala direktorica Gabriela Mańka-Sokullu, koji je garant da će naredne tri godine letove za Mostar obavljati poljska aviokompanija LOT.

Detalje o uspostavi aviolinija za Poljsku naknadno će biti objavljeni na službenoj stranici Aerodroma Mostar koji užurbano radi tehničke popravke koje su preduslov za nove ugovore koji će garantirati boje povezivanje Mostara s ostalim gradovima svijeta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79