Narodni front Jelene Trivić održao prvu sjednicu skupštine: Prisustvovao i Vučićev savjetnik

Narodni front, novoosnovana stranka koju predvodi Jelena Trivić, u Banjoj Luci je danas održao prvu redovnu skupštinu na kojoj su prisustvovale brojne zvanice iz političkog života RS-a, ali i Srbije.

Pored Jelene Trivić, prvoj skupštini kao gosti su prisustvovali i nekadašnji članovi SDS-a, PDP-a, DNS-a i drugih stranaka, a ono što je interesantno, na skupu su se mogli vidjeti i brojni bivši i aktuelni politički zvaničnici iz Srbije.

Između ostalog, skupštini je prisustvovao i Adam Šukalo koji obavlja funkciju savjetnika predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Pored njega, sjednici je prisustvovala i bivša ministrica u Vladi Srbije Marija Obradović.

Tokom održavanja skupštine, Trivić se obratila prisutnima te je poručila kako ima znanje da preuzme odgovornost na političkoj sceni.

“Hvala što ste dio ove ideje, hvala što niste posustali pred raznim pritiscima, hvala što vjerujete, a i ja vjerujem da smo zajedno stvorili pobjedničku priču za Republiku Srpsku”, poručila je Trivić.

U posljednjih nekoliko sedmica, Narodnom frontu su pristupili nekadašnji članovi DNS-a, ali i drugih stranaka u RS-u čime je Trivić već sada stvorila podlogu za političko djelovanje u ovom bh. entitetu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79