Narodni front odbija učešće na mitingu vlasti RS zbog zloupotrebe Rezolucije o Srebrenici

Narodni front odbija učešće na mitingu vlasti RS zbog zloupotrebe Rezolucije o Srebrenici


Narodni front, politička stranka u Republici Srpskoj, donijela je odluku da neće sudjelovati na najavljenom mitingu koji organizuje vlast Republike Srpske u četvrtak.

Ova odluka proizlazi iz uvjerenja da je tema Rezolucije o Srebrenici iskorištena kao paravan za stvarnu temu koju vlast želi nametnuti – Izborni zakon RS.

Predsjedništvo Narodnog fronta je jednoglasno podržalo ovu odluku, ističući da neće biti dio “igrokaza vlasti” te da se protive licemjernom stavljanju Rezolucije o Srebrenici u istu ravan s pokušajem osiguranja srpskog jedinstva na temu Izbornog zakona.

Odbijajući sudjelovanje na mitingu, Narodni front jasno iskazuje svoj stav o odbrani srpskih interesa, uz naglašavanje da neće biti u koloni s onima koji su, kako tvrde, doprinijeli ekonomskom, moralnom i demografskom opustošenju RS-a.

“Međutim, miting u četvrtak biće samo igrokaz vlasti u kojem je tema pomenute Rezolucije iskorišćena kao paravan za stvarnu temu koju vlast želi da nametne, a to je Izborni zakon RS. Predsjedništvo Narodnog fronta je jednoglasno u odluci da ne učestvujemo na pomenutom mitingu, jer je ovdje Rezolucija o Srebrenici zloupotrijebljena kao pokriće za spasavanje režima. Predsjedništvo je jednoglasno u odluci da ne učestvujemo na pomenutom mitingu, jer je ovdje Rezolucija o Srebrenici zloupotrijebljena kao pokriće za spasavanje režima”, ističu u Narodnom frontu Jelene Trivić.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija