Nasilnik koji je brutalno tukao i žigosao suprugu pušten na slobodu

Nasilnik koji je brutalno tukao i žigosao suprugu pušten na slobodu


Ahmet Marinković, nasilnik iz Srbije koji je pravomoćno osuđen na tri godine i tri mesjeca zatvora jer je brutalno tukao svoju nevjenčanu suprugu Mariju Ferizović, pušten je na slobodu nakon što je odležao kaznu.

Marinković je izašao iz zatvora nekoliko dana prije Nove godine, piše Blic.

Marinković je prvostepenom presudom Drugog osnovnog suda u Beogradu osuđen na tri godine i tri mjeseca zatvora, a uprkos žalbama i odbrane Tužilaštva, Apelacioni sud je presudu potvrdio. On je osuđen jer je u naselju Kaluđerica u septembru 2016. godine brutalno pretukao svoju suprugu.

Kompletna regija bila je potresena kada su fotografije isprebijane, mučene i žaračem žigosane Marije preplavile medije i društvene mreže.

Ahmet je pred sudom negirao da je pretukao Mariju te je tvrdio da je to učinio njen navodni ljubavnik. Kako je utvrđeno, Ahmet je mučenje žene započeo nakon svađe zbog navodno nevjerstva. Suprugu je tukao najprije šipkom od usisivača, koja se od siline udaraca iskrivila, pa je prebijanje nastavio šakama.

Isjekao joj je kosu i trepavice makazama i žiletom. Cigaretom joj je spržio uho, a pekao ju je i žiletom i improviziranim metalnim žaračem koji je prethodno ugrijao na ringli.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija